За оферта или повече информация за иглолистен дървен материал или ламарина, можете да използвате запитване онлайн

ПРОФИЛИРАНА ЛТ ЛАМАРИНА

Ние от Бобисан сме специализирани в производството на ЛТ ламарина, която намира универсално приложение в различни аспекти на бита и строителството. При нас ще откриете покривна ламарина и ламарина, която да използвате в различни фасадни и строителни решения – за ограда, ограждане на строеж, покриване на халета, облицовка и др.
Нашата ламарина е неръждаема. Ние предлагаме поцинкована ламарина, но също и ламарина с PVC покритие с възможност за различни цветове по поръчка на клиента.
Предлаганата за нашата ламарина цена е сред най-изгодните. Свържете се с нас за подробен ценоразпис на продуктите и за повече информация за обявената за нашата поцинкована ламарина цена, за ламарина за покрив, както и за цените на другите видове ламарина.
Бобисан поддържа складова наличност от ламарина. Можете да намерите нашата ламарина в София, потърсете ни и в други градове.
Нашата фирма предлага различни видове обработка на ламарината, сред които поцинковане и боядисване RAL – с цветове и ефекти по поръчка на клиента.
Размери на поцинкована ламарина и ламарина с ПВЦ покритие (дебелина в мм) : 0,4, 0,5, 0,6, 0,7, 0,8, 1,00

Обявената за нашата ламарина цена е сред най-изгодните на пазара. Свържете се с нас, за да направите запитване за стойността на продуктите, от които имате нужда.

ЦЕНИТЕ НА ЛТ ЛАМАРИНАТА СА БЕЗ ДДС !!!

ЛАМАРИНА ПРОФИЛ ЛТ20

Размери на профил лт20 – гофра:

Ширина на чистата покривна площ – 0,85 м. Максималната дължина на този профил е до 4 м. Ако вашият покрив е с размер 10 метра ширина по улука, дължината на листа е 4 м, за да разберете колко броя листа ще са ви нужни, ще трябва да разделите 10 м на 0,85 м

ЛАМАРИНА ПРОФИЛ ЛТ40

Размери на профил лт40 – гофра:

Ширина на чистата покривна площ – 0,75 м и с дължина зададена от клиентите. Максимално допустима за превозване може да бъде 13 метра. Формулата за пресмятане на нужния брой листа е същата като профил ЛТ 20 – дължината по улука се дели на ширината на листа.

ВРЪЗКА С НАС

ВИЖ ВСИЧКИ СКЛАДОВЕ

wood-separator

гр. София, кв. Чепинци – 1554
ул. Стара планина – 67
Собственик : 0888 50 66 34
Поръчки : 0885 863 704,
0888 50 66 34
office@bobisan.com
bobisan2012@gmail.com