За оферта или повече информация за иглолистен дървен материал или ламарина, можете да използвате запитване онлайн

ИГЛОЛИСТЕН ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ С ВИСОКО КАЧЕСТВО

Ние от „Бобисан“ сме водеща фирма, специализирана в добива, обработката и производството на дървен материал. Нашата работа е подчинена на принципа за качество, точност и коректност, а нашата цел е да предоставим най-добрият дървен материал на пазара. Сред клиентите ни има фирми от Гърция и Турция, а наши партньори са големи компании и дружества в страната.

Предлагаме висококачествени иглолистни греди и дъски, дюшеме, ламперии, дървени плоскости, летви, талпи, сачак от дървен материал, който се добива от района на Самоков и Родопите.

Поддържаме складови наличности, а складовете ни са в няколко точки на страната, включително и в София. Осигуряваме транспорт за материал до 30 кубика. Нашият дървен материал е мокър и се произвежда само от иглолистни дървета – бял бор, черен бор, смърч, ела. Нашите продукти са дюшеме, ламперия, греди, дъски, летви, талпи, сачак. Максималният размер на дървения материал е 8 метра.
По поръчка на клиента след запитване произвеждаме продукти с нестандартни размери (напр. греди 10/20, 15/25, 20/20 и др.)
Дървеният материал, който „Бобисан“ произвежда, отговаря на всички изисквания и стандарти по БДС. Той е първо и второ качество.
При дървения материал първо качество не се допуска кора и оцветяване.
При дървения материал второ качество, който също е по БДС, се допускат кора и оцветяване. При производството на дървен материал използваме импрегниране със специални продукти против плесен, мухъл, паразити и насекоми.
Дървеният материал е рендосан и калибриран. Той е машинно обработен с абрихт и щрайхмус до фина гладкост на повърхнините и точност на размерите до милиметър. За дървен материал в София поддържаме склад в Нови Искър. Там на площ от 500 кв. м винаги има наличен дървен материал, а също и възможност за товар с мотокар.

„Бобисан“ има склад и на околовръстния път на Чепинци. Там на площ от 2000 кв. м винаги има наличност от около 200 куб. м. Наши крайни клиенти са фирми като Булстрой груп ООД, ШЛОС ООД и КОНТРАСТБИЛДИНГ.

ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

Бобисан предлага висококачествен иглолистен дървен материал

wood-separator

gredi

ГРЕДИ ОТ ИГЛОЛИСТЕН МАТЕРИАЛ

Цени от – 590 лв/м3

daski

ДЪСКИ ОТ ИГЛОЛИСТНА ДЪРВЕСИНА

Цени от – 490 лв/м3

ТАЛПИ ОТ ИГЛОЛИСТНА ДЪРВЕСИНА

Цени от – 650 лв/м3

lamperia

ЛАМПЕРИЯ – САЧАК ОТ ИГЛОЛИСТНА ДЪРВЕСИНА

ЧЕЛНИ ДЪСКИ ОТ ИГЛОЛИСТЕН МАТЕРИАЛ

Цени от – 22 лв за брой

ЛЕТВИ ОТ ИГЛОЛИСТНА ДЪРВЕСИНА

Цени от – 0,75 лв / лин. метър

ВРЪЗКА С НАС

ВИЖ ВСИЧКИ СКЛАДОВЕ

wood-separator

гр. София, кв. Чепинци – 1554
ул. Стара планина – 67
Собственик : 0888 50 66 34
Поръчки : 0885 863 704,
0888 50 66 34
office@bobisan.com
bobisan2012@gmail.com