За оферта или повече информация за иглолистен дървен материал или ламарина, можете да използвате запитване онлайн

БОБИСАН – ПРОИЗВОДСТВО НА ИГЛОЛИСТЕН ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

Ние от Бобисан сме екип от професионалисти, който работи в името на добрата продукция и бързото и качественото обслужване на клиента.

На пазара сме вече 25 години. Създадохме Бобисан през 1992 година като фирма в областта на търговията с метали. През 1997 година закупихме втората в България машина за профилирана ламарина и машина за студено огънат профил (СОП).

За професионалното ни самочувствие допринася и фактът, че от 1996 година Бобисан притежава международен лиценз за транспорт и собствен автопарк с 10 товарни автомобила.

В последните годни към дейността си добавихме и производство на дървен материал. Нашата дървесина е сред най-качествените на пазара, добита от областта на Самоков и Родопите.

Доказателство за нашия професионализъм е партньорството ни с големи фирми като Булстрой груп ООД, ШЛОС ООД, КОНТРАСТБИЛДИНГ. Наши клиенти са фирми освен от България, и от Гърция и Турция.

ЕКИП

Екипът ни е съставен от професионалисти, които са готови да изработят най-качествените продукти и да ги обработят по желания от клиента начин. Хората, които работят за Bobisan, са на разположение да дадат съвет или да помогнат с предложение във всеки етап на работата.

Екипът ни се състои от 20 компетентни и професионално подготвени служители.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

За дейността си по производството на дървен материал Бобисан разполага с модерна специализирана горска техника за дърводобив и професионални машини за дървопреработване.

Фирмата притежава шест хоризонтални банцига, машина за производство на дюшеме, сачак, челни дъски, многолистов циркуляр , два броя абрихт, щрайхмус.

Фирмата притежава 4500 м2 от които 3500 м2 е покрита площ. Бобисан разполага със складове за дървен материал – София, Нови Искър и Чепинци.

АВТОПАРК / ТРАНСПОРТ

Бобисан притежава международен лиценз за транспорт и собствен автопарк с 10 товарни автомобила.
Фирмата разполага и с четири броя мотокари, два специализирани товарни автомобила за превоз на обла дървесина и други камиони и бусове.

ВРЪЗКА С НАС

ВИЖ ВСИЧКИ СКЛАДОВЕ

wood-separator

гр. София, кв. Чепинци – 1554
ул. Стара планина – 67
Собственик : 0888 50 66 34
Поръчки : 0885 863 704,
0888 50 66 34
office@bobisan.com
bobisan2012@gmail.com